Yana…

 

 

 

   Spirit independent, responsabil, autonom, ma accept si ma iubesc   profund si in totalitate, in imperfectiunea mea, atrag aroma clipelor si sunetul culorilor.

   Cautatoare a infinitului, fotografa misterioasa, actrita pe scena grandioasa a vietii, dansatoare iluzionista, adepta a constantelor, suflet de copil, minte taioasa, ma regasesc in cuvinte, ironie si arta. Echilibrul imi este adesea zdruncinat de valentele intermitente, care pulseaza uneori in drumul regasirii sinelui.

 Bruta cu chip uman, usor aroganta, creatura inventiva, atipica, indreptata spre conceptul freudian. Trup, suflet, psihic, imi atribui stari calatoare, ce imi poarta pasii spre o lunga meditatie, care ma face sa constientizez ca lucrurile si momentele pe care le iubesc, sunt de natura simplista dar esentiala.

Congruenta cu propria-mi natura, constientizez ca sunt asemeni unui ecou, vibrand, un pion minuscul al universului, insa eu exist, traiesc, am in suflet milioane de sclipiri reflectate in optimismul, frenezia, bucuria, iubirea incomensurabila pentru viata, oameni, arta, fotografie, muzica, dans, scris, prieteni, mama si tot ceea ce urmeaza sa se contureze in urmatoarele fragmente ale vietii…Prietene, esti si sunt…un calator.

 

Advertisements